Buscar

Escola d'Estiu

Escola d'estiu

Apunta't a l'estiu de Rytmus!! Aquest any volem celebrar amb vosaltres totes les festes que ens ha "furtat" el coronavirus, les falles, la pasqua, la fira... Música, balls, tradicions... un fum de jocs i activitats relacionades amb les arts escèniques.

Amb professors qualificats i unes grans instal·lacions , la diversió i la creativitat estan garantides, a més, tots els dies inclourem activitats en anglés.

A partir de 4 anys, de dilluns a divendres, de 9.30 h. a 13.30 h., del 29 de juny al 31 de juliol. Corre!!!!! Les places són limitades per poder complir amb el protocol del COVID-19.

Summer School of Music & Dance

I si  t'agrada cantar, ballar, actuar o tocar algun instrument , Rytmus és el millor lloc per passar els dies d'estiu. Vine i crea el teu propi espectacle. Tallers de guitarra, de cant, de ritme i percussió, de fusion dance, d'interpreatació, de llum i so,... Una experiència que no et pots perdre!!

A partir d'11 anys, de dilluns a divendres, de 10.00 h. a 13.00 h., del 29 de juny al 31 de juliol. Corre!!!!! Les places són limitades per poder complir amb el protocol del COVID-19.

 

Ací vos deixem l'enllaç de la pàgina de facebook de l'escola d'estiu. Podreu vore cóm de bé ho varem passar en els anys anteriors i seguir de prop tot el que tenim preparat per a este estiu.

https://www.facebook.com/escoladestiurytmus/

 

 

¡¡Siguenos!!
Todos los derechos reservados ©2015/2017
X