Buscar

Fins que les pedres ballen

Compartim amb vosaltres el vídeo-dansa que hem produït des de Rytmus per encàrrec de la Regidoria d’arts Escèniques dins la campanya #xativaballa. Esperem que gaudiu d’ell tant com nosaltres en tot el seu procés de creació, l’hem fet amb molta estima i amb la il·lusió de convidar a tot el món a ballar, sense importar el lloc, l’estil, l’edat,...simplement cal escoltar i deixar-se portar.
El vídeo ha estat rodat al Castell de Xàtiva amb dos protagonistes principals, “La Pedra” incapaç de moure's per si mateixa i testimoni de tot el que succeeix al seu voltant, i “La Dansa”, que en escoltar-la atentament és capaç de mostrar les seues millors qualitats i evolucionar constantment.
I si vos agrada, compartiu, poseu comentaris al vídeo, doneu-li un like,... penseu que eixa és la manera que tenim en estos moments de poder “aplaudir” i continuar donant suport a la cultura, la música i la dansa.
Ara, agafeu uns bons auriculars, escolteu les pedres.... i balleu!!
 
¡¡Siguenos!!
Todos los derechos reservados ©2015/2017

Éste sitio web usa cookies, si permanece aquí acepta su uso. Puede leer más sobre el uso de cookies en nuestra política de privacidad.

X